Βαθμολογία

Με Πικούλη το Συκούριο

Ο Κίσσαβος Συκουρίου φιλοξένησε και κέρδισε με σκορ 2-1 τις Νέες Καρυές 2012. Πρωταγωνιστής ο Πικούλης αφού είχε μια ασίστ και ένα γκολ. Στο 15' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Χατζηλιάδη να παίρνει την μπάλα από τον Πικούλη και με πλασέ α κάνει το 1-0. Το 2-0 θα γίνει δέκα λεπτά μετά με τον Κουκουτσέλο να βρισκει τον Πικούλη και αυτός θα διπλασιάσει τα τέρματα.

Στην επόμενη φάση ο Κόκκινος είχε δοκάρι και μετά ένα χαμένο τετ-α-τετ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Σπανό στο 32' ενώ στην επανάληψη είχαν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα αλλά οι Ντάλλας, Περδίκης και Τσιρβούλης δεν τα κατάφεραν.

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Κουκουτσέλος, Λιάγκας, Κάτσας, Αγγέλης, Κορδέλας (87' Ζαϊρές), Πικούλης (85' Μπούζιος), Κόκκινος, Χατζηλιάδης, Αρμυρούλης, Δεληγιάννης (70' Γουριώτης).

Νέες Καρυές Ολύμπικ 2012 (Γιώργος Λιάπης): Καλιμάνης, Ζουμπελούλης (80' Πράπας), Σέντζας, Πεδρ'ικης Ν., Καψελός, Σπανός, Περδίκης Σ.,Μήλιος (67' Ζαΐνη), Ντάλλας, Τσιρβούλης, Γκαραβέλης (60' Τσιουρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Νατσιούλας, Τσαπράζης.

Βασίλης Παπαχατζής