Βαθμολογία

Αν έχεις Τζήμουλα…

Η Δόξα Ραχούλας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας (2-1). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 75’. Πέναλτι κέρδισε ο Καπετάνιος και έκανε το 0-1. Στο 78’ σουτ του Τσέλιγκα έξω από την περιοχή και έτσι έγινε το 1-1.

Στο 89’ διεκδίκησε την μπάλα ο Τζήμουλας, σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων με τον έμπειρο φορ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-1). Για τη Ραχούλα στο 75’ ο Τζήμουλας από αριστερά έσπασε τη μπάλα στον Τζανάκα αλλά ο τελευταίος δεν την πρόλαβε.

Για τους φιλοξενούμενους στο 80’ είχαν κάθετο δοκάρι με τον Πλατσά και στο 82’ σουτ του Καπετάνιου μέσα από την μικρή περιοχή, έδιωξε η άμυνα πάνω στη γραμμή. Τέλος στο 89’ ο Μυλωνάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Γραβάνης): Ζεϊμπέκης, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης, Μητράκας, Τέγος, Τσέλιγκας, Κουμπόλι, Σταμπολάκης (75’ Τζανάκας), Γκόγκουρας, Αργυρακούλης, Τζήμουλας (92’ Κόγιος).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θ., Μυλωνάς, Παπαηλίας, Πλατσάς, Γκουντάρας Ν., Μπουζώνας, Πασιάς Π., Ντούμος (75’ Γεωργούλας Θεοδ.), Αποστόλου (46’ Γκουντάρας Η.), Τσαγκάλης, Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Αρχοντής, Τσατσαρώνης.

Βάσω Γκατζούλη