Βαθμολογία

Με σοβαρότητα απέναντι και στον Παναιγιάλειο

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο, στο AEL FC ARENA(18:00).

Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιδιώκουν να προσθέσουν ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θέλει από τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα και στη συνέχεια και δεν πρέπει να χαλαρώσουν ούτε μέρα…

Από αγωνιστικής πλευράς ο αμυντικός Μανώλης Μονιάκης τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σε καλό δρόμο είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που επιστρέφει σιγά - σιγά, ενώ ο Άγγελος Βέρτζος είναι σχεδόν έτοιμος!

Κουτσιανικούλης και Βέρτζος το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αγωνισθούν την Κυριακή για να μην υποτροπιάσουν και καθώς ακολουθεί μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο ο αγώνας με τον Εργοτέλη που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα, ενδεχομένως την άλλη εβδομάδα να δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι για να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκονται. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι προπονήσεις θα γίνουν το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το προσεχές ματς.