Βαθμολογία

Το μεγάλο κέρδος της φετινής ΑΕΛ…

Στο δρόμο προς την Super League οδεύει η ΑΕΛ. Έχει όμως από το περασμένο καλοκαίρι επενδύσει πάρα πολλά και στα νέα παιδιά, παράλληλα με τον στόχο της ανόδου!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Εξάλλου η φετινή ΑΕΛ έχει έναν ιδιαίτερα μικρό μ.ο. ηλικίας και απέδειξε πως οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται! Αυτό κάνει φέτος ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με τον έμπειρο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του.

Τόπο στα… νιάτα έδωσαν φέτος στην ΑΕΛ και μάλιστα αυτό βλέπουν πως έχει αποφέρει σίγουρα άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Το athleticlarissa.gr ξεχώρισε δύο νέα παιδιά που μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και δείχνουν πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, χωρίς να σημαίνει αυτό πως και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Νίκος Αναστασόπουλος

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νίκος Αναστασόπουλος ήρθε στην «Βασίλισσα» το καλοκαίρι του 2015, είναι 23 ετών και πραγματικά είναι από τις φετινές αποκαλύψεις της ΑΕΛ στο χώρο του κέντρου.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1993 και έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην ΑΕΛ.

Γιάννης Μασούρας

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας, είναι 20 ετών και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Πατρινού ποδοσφαίρου, άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που τον έφερε στην ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, όπως και τον Νίκο Αναστασόπουλο.