Βαθμολογία

«Ερωτευμένη» με την κορυφή η ΑΕΛ!

Μία σχέση… έρωτα έχει αναπτύξει η φετινή ΑΕΛ με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής! Το παιχνίδι στην Ελευσίνα ήταν κομβικό μέχρι το… επόμενο για τους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς που πήραν τη νίκη που τόσο ήθελαν δυσκολότερα όμως απ’ ότι θα περίμεναν...

Οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν αποδείξει φέτος πως είναι έτοιμοι για… όλα κάθε αγωνιστική. Η νίκη κόντρα στην Ελευσίνα έδειξε τον χαρακτήρα και το κράμα που έχει αυτή η ομάδα, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Σίγουρα ακόμη ο δρόμος είναι μεγάλος, αφού υπάρχουν αρκετά ματς.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία και πίστη απ’ όλους πως στο φινάλε η ΑΕΛ θα αλλάξει κατηγορία. Οι μεταγραφές έδειξαν πως αρχίζουν να πιάνουν τόπο. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκε ο Βαρέλα. Παίκτης που έχει πραγματικά πλούσια χαρίσματα και έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικά την «Βασίλισσα». Ευχή όλων είναι και οι υπόλοιποι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αρχής γινομένης από το ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Παναιγιάλειο στη Λάρισα.