Βαθμολογία

Επιβεβαίωση για Χατζή!

Επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athleticlarissa.gr αναφορικά με την απόκτηση του Κώστα Χατζή από τον Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει με περίσσια χαρά την απόκτηση του έμπειρου Λαρισαίου μεσοεπιθετικού Κώστα Χατζή. Ο Κώστας έχει τεράστια εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς ήταν στην Παναχαϊκή στην Football League από όπου έρχεται στο ιστορικό μας σωματείο, ώστε να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της νέας εποχής του Απόλλων Λάρισας.

Ο Κώστας Χατζής έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1985. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας, από όπου πήρε μεταγραφή στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Πιερικό, Α.Ε.Λ. Απόλλων Σμύρνης, Αιγινιακό και Παναχαϊκή. Πρόκειται για μια ακόμη σπουδαία επιτυχία του προέδρου μας, κ. Παναγιώτη Μαντζανά και των άξιων συνεργατών του, στην διοίκηση του συλλόγου μας.

Ο Απόλλων Λάρισας ενισχύεται πλέον σημαντικά και «γιγαντώνεται» και άλλο. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα, τον Κώστα Χατζή και του ευχόμαστε να είναι γερός και να βοηθήσει και αυτός με την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του ποιότητα, για να ζήσουμε όλοι μαζί, σπουδαίες στιγμές, στο εγγύς μέλλον, με την ομάδα μας.

Ο Χατζής προπονήθηκε ήδη την Τετάρτη (17/02/16), με τον Απόλλωνα και έθεσε τον εαυτό του, στην διάθεση του προπονητή μας, Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του, Μιχάλη Μπίζιου.