Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Βόμβα μεγατόνων» με Χατζή!

Μία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Απόλλων Λάρισας! Το ιστορικό σωματείο του νομού μας που είναι στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣΛ και έχει στόχο να βγει στη Γ’ Εθνική έκανε ένα μεγάλο deal με την απόκτηση του Λαρισαίου μέσου (αμυντικό χαφ) Κώστα Χατζή.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης βρέθηκε την Τετάρτη (17/2) στην προπόνηση της νέας του ομάδα και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Χατζής έχει τεράστια εμπειρία στα γήπεδα της Ελλάδας και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς ήταν στην Παναχαϊκή και ενώ βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, τελικά θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της χρονιάς στον Απόλλωνα Λάρισας με στόχο να τον βοηθήσει στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Χατζής έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1985. Η καταγωγή του είναι από τη Φαλάνη Λάρισας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας, από όπου πήρε μεταγραφή στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό, ΑΕΛ και Παναχαϊκή.