Βαθμολογία

Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Κορασίδες της Α.Ε.Λ.

Τη περασμένη Κυριακή, οι Κορασίδες της Α.Ε.Λ. ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚΕΛ. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα ηττήθηκε με 2-3 σετ από τη Νίκη Βόλου, σε ένα συναρπαστικό ματς το οποίο και κρίθηκε στο tie break με σκορ 15-17, ενώ η ΑΕΛ είχε καταφέρει να προηγηθεί δύο φορές στα σετ με 1-0 και 2-1.

Τα σετ: 25-17, 16-25, 25-18, 23-25, 15-17.

ΑΕΛ (Γ. Τσιώλης): Νταλαμπύρα, Αθανάτου, Ρούντου, Ανδρεάδη, Βελεσιώτη, Σέτζα, Γούλα, Μητρούσια, Ακρίβου, Μπαρμπούτη, Σαχναζαριάν, Χλωρού, Μίζα, Τσέρο.

Αυτήν ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων της ΑΕΛ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, με τις αθλήτριες να αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημα παιχνίδια. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τσιώλης, αριστούχος τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδίκευση στη πετοσφαίριση και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής, δηλώνει: «Ξεκινήσαμε φέτος ως μία δύναμη μη υπολογίσιμη, όντας η πρώτη μας χρονιά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά κοντράραμε όλους τους πρωτοπόρους, και σε κάθε παιχνίδι η βελτίωσή μας ήταν διαρκής και εμφανής. Φυσικά είμαι ιδιαίτερα περήφανος για όλες τις αθλήτριες της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΑΕΛ για την φετινή άψογη συνεργασία μας, και να τονίσω ότι ήδη ξεκινήσαμε τη προετοιμασία μας για την ομάδα Κορασίδων της ΑΕΛ του 2016-2017. Όλοι μαζί χτίζουμε το αύριο της ΑΕΛ και στο άθλημα της πετοσφαίρισης.»