Βαθμολογία

Το ντέρμπι πήρε το Συκούριο

Ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι έγινε στο Ελευθεραί, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στο Συκούριο, τελικό σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο Πικούλης ξέφυγε από πλάγια αριστερά έκανε τη σέντρα και βρήκε τον Χατζηλιάδη Σ. και αυτός από την μεγάλη περιοχή με ένα σουτ βολίδα έκανε το 0-1.

Πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και αφού πέτυχαν και το γκολ νωρίς συνέχισαν την κούρσα τους. Στο 3’ ο Πικούλης με ατομική προσπάθεια από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, ο Μπακαρός έβγαλε σε κόρνερ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά άρχιζε το Ελευθεραί να ανεβαίνει. Στο 4’ ωραίο σουτ του Σουλτούκη η μπάλα λίγο άουτ και στο 18’ έφτασαν στην ισοφάριση όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Σουλτούκης, έκανε τη μπάλα δική του ο Μέκρας Γ. και το 1-1.

Στο 33’ ωραία συνδυάστηκαν οι: Κόκκινας και Κορδέλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, πήρε την κεφαλιά ο Χατζηλιάδης και την έστειλε άουτ.

Στο 40’ πέναλτι κέρδισε ο Κίσσαβος, όταν ο Μέκρας Γ. ανέτρεψε τον Πικούλη, εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο Μπακαρός μπλόκαρε την μπάλα. Στο 42’ ο Κόκκινος συνδυάστηκε με τον Χατζηλιάδης Σ., αυτός έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 44’ ο Κόκκινος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι «έσκασε» μπροστά στον Μπακαρό, ο Πλιάγκας όμως πρόλαβε και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3. Στο 54’ πολύ δυνατό φάουλ από τον χώρο του κέντρου με τον Κόκκινο η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εκεί που πίεζε το Ελευθεραί, είχε μια καλή στιγμή στο 60’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Σχοινάς, το πρώτο σουτ το έκανε ο Καββαδίας, απέκρουσε ασταθώς ο Φαρμάκας, το δεύτερο σουτ έκανε ο Γκόγκας που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 78’ δύσκολα έβγαλε σε κόρνερ ο Μπακαρός, το φάουλ που εκτέλεσε ο Κόκκινος. Και στο 84’ την κεφαλιά πήρε ο Σουλτούκης, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αγγέλη, όμως ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι για το Ελευθεραί.  

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Μπακαρός, Μέκρας Γ., Νταμπώζης, Γκόγκας, Μέκρας Χ., Δήμου (52’ Θεοδώρου), Σουλτούκης, Ευστρατίου, Σκαπέρδας (74’ Λεμονής), Σχοινάς, Καββαδίας (74’ Κατσαβριάς).

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Παπανικολάου): Φαρμάκας, Κουκουτσέλος, Πλιάγκας, Αγγέλης, Αλμυρούλης, Κάτσας, Ανδρώνης (46’ Μπούζο), Κορδέλας (79’ Λανάρας), Κόκκινος, Χατζηλιάδης Σ., Πικούλης (46’ Δεληγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γκαρέλης, Καρακώστας.