Βαθμολογία

Με Γκαραβέλη οι Νέες Καρυές

Οι Νέες Καρυές 2012 φιλοξένησαν τον αξιόμαχο Δολιχιακό και νίκησαν με 2-1. Το νικητήριο γκολ το πέτυχε στις αρχές του β' ημιχρόνου ο Γκαραβέλης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Παναγιώτου να βγαίνει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι όμως άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά του Περδίκη στο 13'.

Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά μετά με την "οβίδα" του Σουγλή Στ. για το 1-1. Στην επανάληψη ο Παναγιώτου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή όμως ο Γκαρελης στο 48' θα κάνει το 2-1 ύστερα απο πάσα του Τσιρβούλη.

Μάλιστα είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τους Σπανό, Γκαραβέλη, Πράπα και Τσιρβούλη. Στο 88' ο Πόληε θα κερδίσει πέναλτι αλλά ο Σαπάκος θα το χάσει και έτσι θα μείνει το 2-1.

Νέες Καρυές (Γιώργος Λιάπης): Καλλιμάνης, Ζουμπελούλης, Σέντζας, Περδήκης, Καψελός, Τσουρής, Σπανός, Ντάλλας (88' Πράπας), Μήλιος (81 Αλεξίου), Τσιρβούλης (89' Λιούσης), Γκαραβέλης.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατωτηκίδης, Μιφτάρι (82' Κότελης), Κουτσογιάννης (72' Θοδωράκης), Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Σουγλής Στ., Σιάκος (65΄Πόλης), Ντόκος, Σακοράφας, Σουγλής Κ., Παναγιώτου.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Γ., Γκανάτσιου, Καραμπούλας.

Βασίλης Παπαχατζής