Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Μόνο στη δίκη του ΣΚΑΪ»

Απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σε όσα υποστήριξε ο Γιώργος Παναγόπουλος. Βέβαιη ότι θα περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης εμφανίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ και με ανακοίνωσή της απάντησε στο νομικό, Κώστα Παναγόπουλο και σε όσα υποστήριξε ο ίδιος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Μάλιστα, η διοίκηση των Θεσσαλών δεν δίστασε να τονίσει ότι η μόνη δίκη στην οποία συμμετέχει ο συγκεκριμένος είναι αυτή του ΣΚΑΪ με... πρόεδρο δικαστηρίου τον Κυριάκο Θωμαΐδη!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ την τοποθέτηση ενός τύπου ο οποίος αντί να είναι στα δικαστήρια, τα τακτικά δικαστήρια μάλλον δεν τα γνωρίζει καθόλου, επειδή κέρδισε μια δίκη στο Ειρηνοδικείο με αντίπαλο τον Βαγγέλη Πλεξίδα και τους τότε δικηγόρους του, για ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Γ' Εθνική, πιθανότατα λόγω αναδουλειάς έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα ηλεκτρονικά μέσα κι έχει αναγάγει σε εργολαβία τόσο τη δυσφήμιση της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και τη διαδικασία της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος πρόσφατα σε διαδικασία που προσπάθησε να ενεργοποιήσει στην ΕΕΑ αποδοκιμάστηκε παμψηφεί κι έτσι δεν κατάφερε να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ο Αρεοπαγίτης Πρόεδρος της ΕΕΑ και οι επιφανείς δικηγόροι μέλη της αλλά και οι οικονομολόγοι που συμμετέχουν δεν παραπλανήθηκαν όπως παραπλανήθηκε η νεαρή Ειρηνοδίκης κι έβαλαν τα γέλια με τις νομικές απόψεις του.

Σε αυτή την αποτυχημένη προσπάθειά του διεκδίκησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ 200.000 ευρώ για ποδοσφαιριστές της εποχής Πηλαδάκη. Στη νέα του προσπάθεια διεκδικεί 20.000 ευρώ για κάποιους ποδοσφαιριστές παντελώς αγνώστους που αγωνίστηκαν στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Γ' Εθνική επί εποχής Πλεξίδα.

Η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει έφεση στην απόφαση η οποία δεν είναι αμετάκλητη παρά το ότι στην εκδίκαση της υποθέσεως που έγινε πέρυσι δεν παρέστη το νομικό επιτελείο της σημερινής ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά δικηγόρος επιλογής του Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος είναι και υποχρεωμένος να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ο συγκεκριμένος τύπος έκανε και δηλώσεις για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ καθ' υπόδειξη κατά την κρίση μας αυτών που είναι ανταγωνιστές της ΠΑΕ ΑΕΛ κι ενδιαφέρονται να πάρουν στα χαρτιά την άνοδο από την Πρωταθλήτρια ΑΕΛ και το περίεργο είναι ότι οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν σε πολλά ΜΜΕ λες και πρόκειται για καμιά νομική αυθεντία ξεχνώντας ότι η μοναδική δίκη στην οποία συμμετέχει κάθε εβδομάδα είναι η δίκη του ΣΚΑΪ με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Κυριάκο Θωμαϊδη.