Βαθμολογία

Η ΑΕΛ και η... μιζέρια

Η ΑΕΛ με αφορμή την αναφορά της UEFA στους Θεσσαλούς, εκτόξευσε νέα «βέλη» για το πρωτάθλημα της Football League. H UEFA σε πρόσφατο αφιέρωμά της συμπεριέλαβε την ΑΕΛ στους πρωταθλητές - έκπληξη και η θεσσαλική ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη διάκριση αυτή. Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τη μιζέρια της Football League, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι στην κοπή της πίτας θα τιμήσει τον Γιάτσεκ Γκμοχ με τις οδηγίες του οποίου οι «βυσσινί» κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H περήφανη ΑΕΛ, μέσα στη μιζέρια που ζει, συμμετέχοντας σ' αυτό το Πρωτάθλημα της Football League όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες, ποιοι είναι πρόεδροι και ποιοι είναι οι προπονητές των ομάδων αλλά και απέναντι σε ανταγωνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το στοίχημα, αναφέρθηκε από την UEFA η οποία ανέδειξε το μεγαλείο της διαχρονικά.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με αφορμή την πρωτοπορεία της Λέστερ στην Αγγλία έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 1987-88. Ειδικότερα η ΑΕΛ περιλήφθη στις 13 Ευρωπαϊκές ομάδες που κατέκτησαν Πρωτάθλημα και δεν ήταν παραδοσιακά οι λεγόμενες "μεγάλες ομάδες". Έτσι η ΑΕΛ βρέθηκε μαζί με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Καϊζερσλάουτερν, Μονπελιέ, Άλκμααρ, Μποαβίστα κ.α. 

Εμείς η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε υπερήφανοι συνεχιστές κι εγγυητές αυτής της μεγάλης ιστορίας την οποία αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός και γι' αυτό το λόγο στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την εφημερίδα Ελευθερία και τον Δήμο Λαρισαίων ένας από τους ανθρώπους που θα βραβευτεί θα είναι και ο προπονητής της μεγάλης εκείνης πορείας ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

UEFA OFFICIAL WEBSITE: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2319391.html#against+odds+europes+shock+title+wins