Βαθμολογία

«Μπλόκο» στη Λαμία!

Η Λαμία υποχρέωσε την ΑΕΛ στη δεύτερη μόλις ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από τη Λάρισα! Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί και άλλο από τους διώκτες της, με τη διαφορά της από τους Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα να παραμένει έτσι στους 2 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς είχε πολλά νεύρα, διακοπές και εκατέρωθεν αποβολές, δικαιολογώντας πλήρως τον τίτλο του ντέρμπι. Οι παίκτες του Σπανού ήταν πιο απειλητικοί και κινητικοί, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση.

Πίντο, Μίλιεβιτς και Σιατραβάνης είχαν πολύ καλή παρουσία και συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη, παρά το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ. Η ΑΕΛ από την πλευρά της, αν και… «ξύπνησε» στα μέσα του ημιχρόνου, δεν απείλησε με αξιώσεις, πέρα από κάποια κόρνερ που κέρδισε.

Η πίεση της Λαμίας απέδωσε καρπούς επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Μίλιεβιτς να σκοράρει έπειτα από την προσωρινή απόκρουση του Ξενοδόχοβ στο συρτό σουτ του Σιατραβάνη.

Η ΑΕΛ άσκησε μεγάλη πίεση μετά το 75’, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων αντιστάθηκε, ο Πίτκας φώναξε παρών όπου χρειάστηκε και έτσι οι Φθιώτες πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική νίκη.

Από την άλλη η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όλοι θέλουν το συγκεκριμένο ματς να ήταν μια απλή κακή παρένθεση. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ την Δευτέρα 15/2 στις 18:00 (OTE Sport 3 HD) με τον Πανελευσινιακό  εκτός έδρας.