Βαθμολογία

Δυνατό παιχνίδι χωρίς νικητή στην Ανάβρα

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ανάβρα και τις Καρυές μπορεί να μην έβγαλε νικητή αφού ήρθε ισόπαλο (1-1), ήταν όμως ενδιαφέρον και παρουσίασε θέαμα σε όσους το είδαν.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες φάσεις για γκολ και δύο δοκάρια οριζόντια στο 9’ και στο 57’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως στο 39’ με πέναλτι και η ισοφάριση ήρθε στο 70’ για την Ανάβρα.

Στο 9’ ωραία συνδυάστηκαν ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντελής, από πλάγια με τον Κορδαλή που έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Γκιόσι, την κεφαλιά πήρε ο Γιαννουλέας έδιωξε με υπερένταση ο Καλλιμάνης.

Στο 16’ ο Σπανός για τις Καρυές έκανε το σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 35’ μια πολύ καλή στιγμή για την Ανάβρα, όταν ο Κορδαλής έκανε το σουτ – βολίδα από το χώρο του κέντρου, ο Καλλιμάνης όμως έβγαλε σε κόρνερ. Στο 39’ πέναλτι σε χέρι αντιπάλου για τις Καρυές, εκτέλεσε ο Σπανός και έγινε το 0-1.

Στο 40’ ωραίο σουτ από τον Σιμούλη, σε κόρνερ ο Καλλιμάνης. Στο 42’ μεγάλη στιγμή για την Ανάβρα, πήρε την κόντρα ο Μαλλιάρας, που βρέθηκε μόνος του με το τέρμα, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 43’ έκανε το σουτ ο Γκιόσι η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 57’ όμορφα συνδυάστηκαν ο Γκιόσι με τον Κορδαλή με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ φάουλ εκτέλεσε ο Σιμούλης και ο Χονδροδήμος που είχε περάσει αλλαγή μέσα στην περιοχή έκανε δική του τη μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1. Στο 80’ μια καλή στιγμή για τις Καρυές, φάουλ σε καλό σημείο εκτέλεσε ο Περδίκης Ν. και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

*Η διοίκηση της Ανάβρας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αετολόφου για την συνεργασία και την στήριξη που κάνει η ομάδα της Ανάβρας για να παραμείνει στην κατηγορία.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Μαλιάρας, Χαϊδούλης, Γεωργοβίτσας (65’ Χονδροδήμος), Δεσπόπουλος, Γιαννουλέας, Ντελής (80’ Μαγαλιούλης), Γκιόσι, Κουρούκας, Σιμούλης, Κορδαλής.

Νέες Καρυές 2012 – Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Καλλιμάνης, Αλεξίου, Καψαλός, Περδίκης Ν., Σέντζας, Τσιούρης, Ζουμπελούλης, Αετόπουλος (46’ Ζαϊμη), Ντάλλας, Σπανός (85’ Γκαντούνας), Μήλιος (78’ Γκαραβέλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Νίκζας, Καραθάνος.