Βαθμολογία

Έφτανε το ένα

Το Ελευθεραί νίκησε με σκορ 0-1 τα Βούναινα. Μοναδικός σκόρερ ο Σουλτούκης σε ένα ματς που είχε 4 κόκκινες. Η πρώτη καλή ευκαιρία άνηκε στον Φουσίκα για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Απο την άλλη οι γηπεδούχοι απείλησαν με του Τσακμακίδη, Κούτη, Χατζή και είχε δοκάρι ο Χατζής στο 70'.Στο 75' όμως ο Φουσίκας θα δώσει στον Σουλτούκη και αυτός με σουτ θα κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 8 λόγο αποβολής των Τσακμακίδη 83', Μερτζανίδη 88' και Φαρμάκα στο 92' ενώ οι φιλοξενούμενοι με δέκα στο 92' ο νεαρός Τσιπουρδινούδης. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα απο την διαιτησία.

Βούναινα (Φώτης Πλίτσης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Μερτζανίδης, Τσαπράζης, Φαρμάκας, Χριστοδούλου Κ., Τσάνας, Κούτης (82' Χριστοδούλου Στ.), Χατζής, Αγγελόπουλος (75' Ακρίβος), Τσακμακίδης.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Μπακαρός, Ευστρατίου, Νταμπόσης, Σαράντης, Γκόγκος, Δήμου (65' Θεοδώρου), Μέκρας, Σουλτούκης, Κατσαβριάς, Σκαπέδρας (55' Καβαδίας), Φουσίκας (77' Τσιπουρδινούδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης, Τσαπράζης, Ντελέζος Θ.

Βασίλης Παπαχατζής