Βαθμολογία

Ανατροπή με Γαλάνη ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοξένησε τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και κέρδισε με σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 0-1 αλλά μετά ο αρχηγός Γαλάνης έδωσε την νίκη με 3 δικά του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Καπετάνιο και Ντούμο.

Στο 20' θα ανοίξουν το σκορ με το υπέροχο σουτ του Καπετάνιου. Μάλιτστα ο ίδιος θα σκοράρει ξανά στο 30' αλλά θα ακυρωθεί ως οφ σάιντ. Στην επανάληψη ανέλαβε ο Γαλάνης και έκανε χατ-τρικ. πρώτα στο 47' με σουτ έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει, στο 55' με κεφαλιά θα κάνει την ανατροπή και θα κλειδώσει την νίκη στο 78' μετά απο πάσα του Καρακώστα.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωσταντίνου): Μπαντής Ν., Γκαραγκούνης Βαλ., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Δ., Καρατζούνης, Καρακώστας, Τσακίρης Βαλ. (46' Γκαραγκούνης Σπ.), Πάσιος Β. (75' Λάζος), Πάσιος Αντ. (80' Γκαραγκούνης Αθ.), Τσακίρης Κ., Γαλάνης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας  (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θωμ., Μηλωνάς, Παπαηλίας, Πασιάς Δ., Γκουντάρας Ν., Πασιάς Π. (70' Ρέντζας), Γεοργούλας Θοδ. (85' Χαϊδούσης), Ντούμος, Τσαγκάλης (75' Μπουζόνας), Αποστόλου, Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Αρχοντής, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής