Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΑΕΛ

Ο Νίκος Κυριακού ανακοίνωσε την παραίτησή του από πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, μετά την διαφορά απόψεων που έχει με μια σημαντική πλειοψηφία του Συμβουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Νίκου Κυριακού: «Πιστός στην άποψη μου, ότι ο πρόεδρος ενός Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να εκφράζει την πλειοψηφία αυτού, και με δεδομένη την διαφορά απόψεων μεταξύ εμού και μιας σημαντικής πλειοψηφίας του Συμβουλίου, είμαι υποχρεωμένος να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.»

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την παραίτηση του Προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ κ. Κυριακού. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε προσωπικά με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο και πληροφορήθηκε επακριβώς για τους λόγους της παραιτήσεώς του.

Οι λόγοι της παραιτήσεώς του αξιολογούνται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ως πολύ σοβαροί, αλλά λόγω της κρισιμότητητος του αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία, δεν θα γίνει σήμερα καμία τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ επί του συγκεκριμένου θέματος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί  επίσημα μετά από τον αγώνα με την ΠΑΕ Λαμία.