Βαθμολογία

«Θα επιστρέψουμε στη Superleague, επειδή η ΑΕΛ το αξίζει»

Αισιόδοξος για την άνοδο της ΑΕΛ στη Super League εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, μιλώντας σε συμπατριώτες του. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα novosti.rs, για την εκπληκτική πορεία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα, αλλά και τους αντιπάλους στην προσπάθεια της ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

«Τα πάμε καλά, αλλά ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Όταν ήρθα το καλοκαίρι, στην ομάδα είχαν μείνει μόλις δύο παίκτες και τη φτιάξαμε από την αρχή. Και τώρα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δεν είχαμε δικαίωμα για μεταγραφές λόγω παλιών χρεών, αλλά δεν παραπονιέμαι. Πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα επιστρέψουμε στη Super League, επειδή η ΑΕΛ το αξίζει. Η πόλη έχει 250.000 κατοίκους και είναι πανέμορφη, έχουμε ένα όμορφο γήπεδο που χωρά 30.000 θεατές και έχουμε κατά μέσο όσο 10-15.000 κόσμο σε κάθε ματς, αλλά θα είναι γεμάτο μόλις επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία. Το αθλητικό κέντρο είναι υπέροχο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών», ανέφερε αρχικά ο Ντόστανιτς.

Για τους αντιπάλους στη μάχη της ανόδου, επισήμανε: «Ο Απόλλων Σμύρνης έχει πολλά λεφτά να επενδύσει, έχει καλή ομάδα, καλή οργάνωση και στόχος τους είναι η Super League. Δεν πρέπει όμως να υποτιμήσουμε την Κέρκυρα και τα Τρίκαλα. Ο Στεφάνοβιτς ανέλαβε πρόσφατα τον Αγροτικό Αστέρα και ενισχύθηκε με παίκτες όπως οι Μρντάκοβιτς, Κνέζεβιτς και Ντάβιντοβ, που έχει παίξει σε ομάδες όπως η Χάιντουκ, η Παρτιζάν και στο Ισραήλ. Σε μας παίζει ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος μετά από περίοδο παύσης, είναι έτοιμος και παίζει καλύτερα. Ας συνεχίσουμε με νέες νίκες».