Βαθμολογία

Άτυχος ο Βέρτζος, επιστρέφει ο Μονιάκης

Στη λίστα των τραυματιών της ΑΕΛ, προστέθηκε μετά τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο Άγγελος Βέρτζος, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άγγελος Βέρτζος, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League. Άτυχος στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός των «βυσσινί», Άγγελος Βέρτζος, που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (29/01) με τον Αχαρναϊκό, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ θα υποβληθεί και σε δεύτερη μαγνητική και ανάλογα με τα αποτελέσματα της, θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος επιστροφής του στη δράση.

Κανονικά στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς τίθεται ο Μανώλης Μονιάκης που αποχώρησε νιώθοντας ένα σφίξιμο στο πόδι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον Κρητικό αριστερό μπακ.

Στα θετικά για την ΑΕΛ είναι πως το παιχνίδι με την Λαμία θα είναι από τα λίγα όπου οι “βυσσινί” δεν θα έχουν πρόβλημα με τους τιμωρημένους καθώς επιστρέφει ο Νίκος Αναστασόπουλος, ενώ ο Κώστας Μπανούσης θα εκτίσει στο ματς με τον Παναιγιάλειο.