Βαθμολογία

Παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΛ

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επικράτησε του Μαγνησιακού με σκορ 2 - 0 στο Στάδιο Αλκαζάρ κι έτσι τελείωσε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση στη στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής!

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα, με το τελικό 2 - 0 να είναι πλασματικό, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα όλες τις παίκτριες, όπου και έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο σήμερα το πρωί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν την Ζωή Νάση και για τους γηπεδούχους οι Μαρία Χριστοφορίδη, Άννα Γαγάρα, Φαίδρα Λόγου και Μαριάννα Μπούμπα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ η Ρομίνα Τσούκα είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 56ο λεπτό του αγώνα, οι «βυσσινί» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ιδανικό πλασέ της Φαίδρας Λόγου μετά από εξαιρετική πάσα της Μαριάννας Μπούμπα, ενώ το τελικό 2 - 0 και τη νίκη «σφράγισε» στο 60ο λεπτό η Μαρία Χριστοφορίδη με σουτ από θέση βολής μετά από όμορφη σέντρα της Δήμητρας Ρήγα.

Να σημειωθεί πως, πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΛ βράβευσε και τίμησε την Δήμητρα Κουλοχέρη παίκτρια του Μαγνησιακού, καθώς κοσμεί τα γήπεδα χρόνια ολάκερα τώρα αλλά και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο κι ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών. Φυσικά, η εν λόγω παίκτρια αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση προς τις άλλες παίκτριες.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Κούκου, Αγγέλου (75' Τσία), Ρήγα, Γαγάρα, Πούλιου (65' Λιάγγα), Τσούκα (80' Σακελλάρη), Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Λόγου, Μπούμπα.

Μαγνησιακός (Θοδωρής Κατσιαμόρας): Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (60' Καψάλη), Κουλοχέρη, Σιδεροπούλου, Ξανθή, Πέτση (76' Γιαμαλή), Διρβενιώτη, Χρυσικοπούλου (90' Αργυρίου), Ρούχα.