Βαθμολογία

H ΑΕΛ επικράτησε της Άθλεσης με 3-2

H ΑΕΛ επικράτησε της Άθλεσης με 3-2 σετ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του αθλήματος, η ΑΕΛ κατάφερε να  κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Άθλεσης στο tie-break. Στο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Αλκαζάρ, η ομάδα του Γιώργου Λιλή προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 25-18, στη συνέχεια όμως η Άθλεση κατάφερε να επανέλθει δυναμικά και να προηγηθεί με 2-1 σετ (25-17 και 25-22).

Στο τέταρτο σετ η βυσσινί ομάδα επικράτησε εύκολα με 25-13, οδηγώντας το παιχνίδι στο tie break, όπου και επικράτησε ξανά με 17-15 παίρνοντας τη νίκη. Οι δύο ομάδες δέχτηκαν το έντονο χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν μία απολαυστική αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ με αυτή τη νίκη κατέκτησε αήττητη την 1η θέση του 1ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος, και θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική, με τη κλήρωση να πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη.

Τα σετ: 25-18, 17-25, 22-25, 25-13, 17-15.

ΑΕΛ (Γ. Λιλής): Ρούντου Κ., Ανδρεάδη Α., Βελεσιώτη Ε., Καραδήμου Α., Παπαδημητρίου Α., Βαλάη Σ., Κοντογιάννη Β., Στανίση Ε., Ξηρομερίτη Ε., Καμπουρογιάννη Σ., Μπρούτσου Μ., Κατσαρού Ε.

Άθλεση (Θ. Γκότσης): Δαδοπούλου, Μπασλή Ε., Ζακζάγκη Μ., Ευαγγελοπούλου, Κατσιγιάννη Χ., Μπρισίνη Χ., Μπαζούκη Ε., Μπαγκούα Π.,  Γκόρη Ε., Στεργίου Χ.