Βαθμολογία

Είχε κέφια ο Φουσίκας

Το Ελευθεραί πήρε την νίκη εύκολα απέναντι στον Δολιχιακό με σκορ 4-1.Πρωταγωνιστής ο Φουσίκας με δύο γκολ και μία υπέροχη ασίστ. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ευστρατίου θα χάσει ένα τετ-α-τετ. Όμως ο Σουλτούκης στο 25' θα ανοίξει το σκορ. Στο 35' ο Φουσίκας με τακουνάκι θα βρει τον Ευστρατίου και αυτός με πλασέ το 2-0.  

Στην επανάληψη η εικόνα ισορρόπησε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 46' με το σουτ του Παναγιώτου και είχαν και καλές ευκαιρίες με τους Σουγλή Στ., Παναγιώτου και Κουτσογιάννη. Όμως θα αναλάβει ο Φουσίκας. Πρώτα στο 57' θα κάνει το 3-1 και στο 67' θα κερδίσει πέναλτι που θα το κάνει γκολ ο ίδιος για το 4-1.   

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Μπακαρός, Ευστρατίου, Νταμπώσης, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Δήμος (78′ Θεοδώρου), Μέκρας Γ., Σουλτούκης, Καββαδίας (57′ Σκαπέρδας), Σχοινάς, Φουσίκας (68′ Μαρούδης).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Κατοντικίδης, Σαπάκος, Τριανταφύλλι (35′ λ.τ. Μεφτάρι), Σουγλής Στ., Κουτσογιάννης, Σακοράφας, Παναγιώτου, Ντόκος, Λιούρας (60′ Ζιάκος Αν.), Σουγλής Κ., Λιόλιος Β. (75′ Μπόλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Γκανάτσιου, Καραμπούλας.

Βασίλης Παπαχατζής