Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Λάρισα 2012 και Αστέρας Τ.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (30/1) στο «Γ. Μητσιμπόνας Α’», ανάμεσα στη Λάρισα 2012 και τον Αστέρα Τυρνάβου (1-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο χρόνο τη μπάλα στα πόδια τους αλλά να μην καταφέρνουν στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Από την άλλη ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε «νεκρό» χρόνο στο πρώτο μέρος και να πάρει ψυχολογία στην επανάληψη. Στο δεύτερο 45λεπτο εκτός από μία φάση για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο.

Κατώτερη από άλλες εμφανίσεις οι παίκτες του Θοδωρή Στεργιάδη, σημαντικός ο βαθμός για τον Αστέρα που αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα της κατηγορίας. Στο 4’ ο Παϊτέρης Π. έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 7’ ο Κίτσιος Δ. έκανε ένα χλιαρό σουτ η μπάλα δίπλα από την εστία. Στο 9’ ο Τσακίρης Κ. εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Γαλάνης Π. έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 23’ ο Τσιάκος Κ. έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα και το 1-0. Στο 35’ ο Στρατής Π. βρέθηκε απέναντι από το τέρμα έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 45’ ο Γαλάνης Π. έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά και με σουτ το 1-1. Στο 92’ ο Τσιάκος Κ. έκανε ένα συρτό σουτ η μπάλα δίπλα από την εστία.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Πατέτσος, Γεωργίου Γ. (60’ Γκόλτσιος Ν.), Τσιτσόπουλος, Φλώρος Π., Φλώρος Α., Στρατής Π., Κίτσιος Δ., Φλώρος Β., Παϊτέρης Π., Τσιάκος Κ., Σκέντζας Ε.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χαρ., Γκαραγκούνης Χρυ., Γκαραγκούνης Δ. (53’ Φουντούνας), Καρατζιούνης Χ., Καρακώστας Α., Πάσος Β. (90’ Γκαραγκούνης Σ.), Πάσιος Α., Γαλάνης Π., Τσακίρης Κ. (58’ Λάζος Γ.)

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Νίκζας, Ακρίβος