Βαθμολογία

«Όλα για την άνοδο»

Μετά το τέλος της Σ/Τ του αγώνα ΑΕΛ – Αχαρναϊκός (2-0) ακολούθησε η διαδικασία της παρουσίασης των δύο νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης έκανε την παρουσίαση της μικρής εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μετά από αυτή τη μεταγραφική περίοδο με όλες αυτές τις διαβουλεύσεις σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ βρέθηκε εν τέλει η λύση και πήραμε δύο παίκτες. Ήταν μια περίεργη κατάσταση. Ήμασταν από ΕΠΟ και Φούτμπολ Λιγκ. Την μία μας λέγανε πως μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές την άλλη πως δεν μπορούμε. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του τεχνικού τιμ και του προέδρου καταφέραμε να φέρουμε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές που κάθονται δίπλα μου. Αρχικά ο Μπάμπης Δαμιανάκης που του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στην ομάδα».

Μπάμπης Δαμιανάκης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση. Θα κάνω τα πάντα για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Μπορεί να κατάγομαι από την Κρήτη αλλά να είστε σίγουροι πως θα ματώσω για τη φανέλα τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει στην επόμενη κατηγορία στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Κυπαρίσσης πήρε και πάλι το λόγο για να παρουσιάσει και τον Νίκο Βαρέλα: «Γνωρίζεται την θητεία του στην Ζάκυνθο. Ήταν στους στόχους μας. Του εύχομαι πολλές επιτυχίες και να εκπληρώσει μαζί με την ομάδα τους στόχους στην Σούπερ Λιγκ».

Νίκολας Βαρέλα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους προπονητές που με πιστέψανε. Έχω έρθει για να δουλέψω και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Θέλω να αρχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».