Βαθμολογία

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΑΕΛ!

Σημαντική και ουσιαστική νίκη για την ΑΕΛ την Παρασκευή (29/1) στο AEL FC ARENA κόντρα στον Αχαρναϊκό (2-0). Πρωταθλήτρια χειμώνα η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς που θα περιμένει να δει και τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 38 βαθμούς, παραμένει πρώτη και αυτή είναι η 11η νίκη της «Βασίλισσας» που έπαιξε έξυπνα την ομάδα του Τίμου Καβακά.

Λίγος ο κόσμος στις κερκίδες αφού δεν βοήθησε το εργάσιμο της ημέρας. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ΑΕΛ που στάθηκε άτυχη, αφού αναγκαστικά πέρασαν εκτός οι Βέρτζος και Μονιάκης. Καλύτερη η ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του ματς, ο Αχαρναϊκός προσπάθησε μόνο στα πρώτα λεπτά του ματς.

Το φιλμ του αγώνα

5': Δοκάρι για τον Αχαρναϊκό. Κόρνερ για τους Μενιδιάτες από τα δεξιά. Εκτελεί ο Μπέλιτς, η μπάλα δεν απομακρύνεται και φτάνει στον Εμέκα, σουτ από το ύψος της περιοχής, οριζόντιο δοκάρι.

8': Φάουλ Μονιάκη, εύκολα μαζεύει ο Παγούδης.

11': Λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Ρεπετσά προς τον Παγούδη, κλέβει ο Ροβίθης που κινείται από τα δεξιά, σουτ μέσα από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παγούδη.

23': Γέμισμα από το κέντρο, ο Μπόγιοβιτς φεύγει από τα δεξιά, ο Παγούδης βγαίνει, το σουτ του επιθετικού της ΑΕΛ, δεν είναι το καλύτερο δυνατό, άουτ η μπάλα.

26': Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού για τον Μπόγιοβιτς, ο οποίος φεύγει ταχύτατα από τα δεξιά, "αδειάζει" τον Ρεπετσά, περνά και τον Παγούδη, που επιχειρεί την έξοδο και σε κενή εστία με πλασεδάκι ο άσος της ΑΕΛ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

39': Κόρνερ για τον Αχαρναϊκό με τον Μπέλιτς από τα αριστερά. Σε νέο κόρνερ διώχνουν οι γηπεδούχοι. Ίδιος εκτελεστής, απομακρύνουν οριστικά οι αμυντικοί της ΑΕΛ.

50': Ο Μασούρας ταχύτατα θα δώσει ιδανική πάσα από τα δεξιά στον Μπουντόπουλου, δυνατό αλλά χωρίς "καθαρό μυαλό" σουτ, η μπάλα ψηλά άουτ.

67': Πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού, ο Μπουντόπουλος φεύγει και μπαίνει στην περιοχή, ο Παγούδης βγαίνει και διώχνει με τα πόδια, στην επαναφορά ο Λαμπρόπουλος σουτάρει και... μέσα, 2-0.

86': Καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σουτ Ροβίδη από το ύψος του πέναλτι με τα ακροδάκτυλα σε κόρενρ ο Παγούδης, το οποίο στη συνέχεια περνά ανεκμετάλλευτο.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης (52’ Κοντοχρήστος), Βέρτζος (21’ λ.τ. Γιοβάνοβιτς), Κομεσίδης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Μπανούσης, Ροβίθης, Μπουντόπουλος (77’ Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μουστάκης, Πολίμος, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς (72’ Όμο), Εμέκα, Μάρης, Μπέλιτς (64’ Ματσούκας), Μηλιός (54’ Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Ρέφερι: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χατζηνάκος (Δράμας) Τέταρτος: Αγγελάκης (Μακεδονίας).