Βαθμολογία

Αναμένεται η απόφαση για ΑΕΛ..

Την απόφαση να ανακαλέσει το πιστοποιητικό της Παναχαϊκής, λόγω της μη συμπλήρωσης της «ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, πήρε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παράλληλα, αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση του Ολυμπιακού και τη διαμάχη του με ραδιοφωνικό σταθμό στην αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός, όπως και σε αυτή της ΑΕΛ μετά τις αιτήσεις των Γιώργου Αμπάρη και Νίκου Αραμπατζή. Αντίθετα, αναβολή πήραν οι υποθέσεις που αφορούν τα Τρίκαλα. Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:    

- Άδειες 69Α

-    ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εταιρεία  «CRETA KINGS A.E.»    75%

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ

-    ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

«ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α.Ε»    90%

ΓΙΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   10%

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 03.02.15

- Αίτηση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ για μεταφορά της καταστατικής τους έδρας. ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 03.02.15

- Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005 σχετικά με τη συμπλήρωση, με νέα ισόποση, της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ λόγω μη συμπλήρωσης της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής.

- Κλήση σε ακρόαση Γεν. Δ/ντή του ΣΠΟΡ FM κ. Κοσμά και ΠΑΕ Ολυμπιακού σχετικά με την επιστολή-καταγγελία του ΣΠΟΡ FM για παρακώλυση των δημοσιογράφων του σταθμού στον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός από υπαλλήλους της ΠΑΕ. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

- Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Νικολάου Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».