Βαθμολογία

«Έκλεψε» τον βαθμό το Χειμάδι

Ολυμπιακός Χειμαδίου και Φιλοκτήτης Μελιβοίας μοιράστηκαν τους βαθμούς αφού το σκορ έμεινε στο 1-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’ με πέναλτι! Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ.

Ο Καπετάνιος θα κάνει την σέντρα και ο Γκουντάρας Ηλ. με πλασέ το 0-1. Ευκαιρίες χάθηκαν και για τις δύο ομάδες. Το Χειμάδι έχασε 3 τετ-α-τετ με τους Λίταινα Αντ. Νούσιο Γ-Β και Ρινάτο ενώ από την άλλη οι Τσιαγκλάλης, Καπετάνιος και Γκουντάρας Ηλ.

Το τελικό 1-1 θα γίνει στο τέλος. Οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι αφού η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού το οποίο θα κάνει γκολ ο Νούσιος Γ-Β.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τζικόπουλος, Τόπης Παν., Σεβδαλής, Θεοχαρίδης (70΄Τσιαγκούλης), Καραντώνης Λ., Τόπης Αθ. (65΄Στογιάννος), Νούσιος Γ./Β, Ρενάτο, Λίταινας Αντ., Τσιάκος, Σούμας (60’ Λίταινας Στ.).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Μ., Πασιάς Δ., Μυλωνάς, Γκουντάρας Ν., Πλατσάς, Μπουζώνας, Γεωργούλας Θ., Καπετάνιος, Τσιαγκάλης, Αποστόλου, Γκουντάρας Η.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Ακρίβος, Αρχοντής.

Βασίλης Παπαχατζής