Βαθμολογία

Νίκη σε πέντε λεπτά η Ανάβρα

Η Προοδευτική Ανάβρας φιλοξένησε και κέρδισε τον αξιόμαχο Δολιχιακό με σκορ 2-1. Στο 25' και 30' τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους. Η Ανάβρα μπήκε πιο δυνατά χάνοντας ευκαιρίες με τους Χονδροδήμο τετ-α-τετ, την κεφαλιά του Μαλλιάρα και το σουτ του Κουρούκα στα πρώτα λεπτά.

Στο 25' ο Χονδροδήμος θα κάνει την σέντρα και ο Κουρούκας θα ανοίξει το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Κουρούκας από σκόρερ θα γίνει ασίστ και θα δώσει στον Κορδαλή και αυτός θα κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Σουγλή Στ., Λίλιο και Παναγιώτου. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89' με το σουτ του Σουγλή Στ.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Μαλλιάρας, Δεσπόπουλος, Χαϊδούσης, Κότσιας, Γκέρτ (46' Μαγαλιούδης (65' λ.τ Χαλκιάς), Κορδαλής, Κουρούκας (46' Μπαρούτζας), Σιμούλης, Γιαννουλέας, Χονδροδήμος.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Μιφτάρι (85' Καντολάρι), Σαπάκος, Νούσιας, Θεοδωράκης Στ. (65' Κουτσογιάννης), Σουγλής Στ., Σακοράφας (85' Κοτίλης), Ντόκος, Σουγλής Κ., Λιόλιος, Παναγιώτου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Αναστασίου, Στεργίου.

Βασίλης Παπαχατζής