Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία στα Χανιά

Δεν κατάφερε να σκοράρει η ΑΕΛ στα Χανιά και έτσι έμεινε στο 0-0 με την ομόνυμη ομάδα. Δύο μοναδικές ευκαιρίες για τους «βυσσινί», οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Τραυματίας με τράβηγμα στο οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. 5η ισοπαλία εκτός έδρας για την ΑΕΛ, που παραμένει αήττητη μακριά από την έδρα της.

Όσα σημαντικά έγιναν ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ΑΕΛ είχε περισσότερη όρεξη και δυνάμεις, αλλά δεν βρήκε τους διαδρόμους για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και έτσι η άμυνα του Πρίφτη δεν βίωσε ιδιαίτερη πίεση. Αντίθετα στα πρώτα 45 είχαν κάποιες σποραδικές ενέργειες οι παίκτες του ΑΟ Χανιά, αλλά ο Ξενοδόχοβ ήταν σταθερός και κάποιες άλλες πέρασαν εκτός εστίας.

Η πρωτοπόρος έδειξε την διάθεση να ανεβάσει πάλι ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά η μοναδική φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα ήταν η καρφωτή κεφαλιά του Βέρτζου στο 83ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης,Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο (80΄Μπριλάκης), Δεινόπαπας, Τσούτσης (74΄Χατζηλιάδης), Νάκας (67΄Σάντερσον), Γκέσιος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58΄Λαμπρόπουλος), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (71΄λ.τ. Ροβίθης), Μπουντόπουλος (77΄Κρητικός), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας).