Βαθμολογία

Κόβει πίτα ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός Σύλλογος κόβει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 24/1 στις 12.00 στο «Μουσικό σχολείο Λάρισας».
Ο Σύλλογος προσκαλεί όλο τον κόσμο που θα ήθελε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, δίνοντας του ένα παραπάνω κίνητρο. Ο ΦΣΛ θέλοντας να προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας, παρακαλεί την ίδια μέρα να συγκεντρωθούν τρόφιμα έτσι ώστε να παραδοθούν με το τέλος της εκδήλωσης. Προτεραιότητα έχουν συγκεκριμένα προϊόντα όπως: Τοματοπολτός, Κριθαράκι, Υγρό πιάτων, Zάχαρη και Γάλα-εβαπορέ.

«Μικρές» για… φίλημα!

Την Κυριακή 17/1 ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός Σύλλογος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τμήμα των Κορασίδων, αφού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Τιτάνων εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια της Χριστίνας Τσαπραλή ήταν καταιγιστικά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις γηπεδούχες, μιας και κατάφεραν να πάρουν μέχρι 12 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως η κόουτς του Φιλαθλητικού στο πρώτο σετ έδωσε χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες που είναι μεγαλύτερες σε ηλικία (2000), ενώ στα δύο επόμενα πάτησαν γήπεδο οι «μικρές», έτσι ώστε να διαπιστωθεί η «χημεία» που έχουν μεταξύ τους, ενόψει και του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων που ξεκινάει το Φεβρουάριο και ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός έχει πολλές ελπίδες διάκρισης.

Tα σετ: 6-25, 9-25, 12-25.

Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός: Κουμπούρα Σ. Μπάλλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Νιακοπούλου (Λ), Ντούλμπερη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη (c), Κουμπούρα Ε.