Βαθμολογία

Δυσαρεστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις ο Κούγιας

Έντονα δυσαρεστημένος από τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ εμφανίζεται ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος των «βυσσινί» επισημαίνει πως η ομάδα του έχει στερηθεί επτά πέναλτι, καλώντας παράλληλα τους αρμόδιους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας.

«Δεν θέλω να βγάλω ανακοίνωση αλλά η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και οι αρμόδιοι εισαγγελείς πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας στη Β' Εθνική κατηγορία. Δεν μπορεί σε ορισμένες ομάδες να δίνονται αφειδώς πέναλτι και σε μας στα τρία τελευταία παιχνίδια να μας έχουν στερήσει επτά. Τα βίντεο των αγώνων είναι στη διάθεσή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» μετά το παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Όσο για το θέμα της αλλαγής των αρχηγών, υπογράμμισε: «Είναι απόφαση της διοικήσεως. Ο Ουρτάδο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας γιατί είναι ο φυσικός της ηγέτης, ακολουθεί ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς γιατί επί τέσσερα χρόνια έπαιζε και ήταν αρχηγός στον Εργοτέλη και έχει μεγάλη εμπειρία, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος γιατί είναι ο παλαιότερος παίκτης της ΑΕΛ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και φυσικά Λαρισαίος».