Βαθμολογία

Μαζί στα μπουζούκια Κούγιας-Νύκταρης

Προχθές τα ξημερώματα οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν, ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανιά Ηρακλής Νύκταρης έδωσαν τα χέρια ως ένδειξη συμφιλίωσης. Η συνάντηση κλείστηκε με μεσολαβητή τον πρόεδρο του ΑΟ Χανιά Παναγιώτη Μποτσιβάλη στο νυχτερινό κέντρο Premiera του Βόλου, όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr.

Οι τρεις άντρες συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και για τις ομάδες τους. Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης μεσολάβησε καθώς είναι προσωπικός φίλος και με τους δύο παράγοντες, ενώ διασφάλισε την ακεραιότητα του Αλέξη Κούγια στον επόμενο αγώνα στην Κρήτη, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ θα είναι παρόν.

"Δε θα τον πειράξει κανείς, θα είμαι εγώ εκεί μαζί του δίπλα του" δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος των Χανίων, δίνοντας έτσι τέλος σε μία κόντρα που κρατούσε καιρό... Το παρόν για ελάχιστα λεπτά έδωσε στην παρέα και ο Βασίλης Κούκιος του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος απλώς χαιρέτησε τους τρεις ποδοσφαιρικούς παράγοντες και συζητώντας ελάχιστα μαζί τους για τις εξελίξεις στην ομάδα του Βόλου.