Βαθμολογία

Τα Βούναινα κέρδισαν τον άξιο Αστέρα!

Ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Βουναίνων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα Τυρνάβου. Το ματς είχε δύναμη και από τις δύο ομάδες, ρυθμό, φάσεις, όμως το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην επανάληψη στο 56' τα Βούναινα προηγήθηκαν στο σκορ και στο 76' κλείδωσαν τη νίκη. Στο πρώτο 20λεπτο του ματς πατούσε καλύτερα ο Αστέρας στον αγωνιστικό χώρο, από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τις φάσεις για να φτάσουν στο γκολ, έτσι στο 23' ωραία σέντρα από τον Αγγλόπουλο Λ. στον Χατζηλιάδης Γ., αυτός το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Μπαντής Β. σε κόρνερ.

Στο 35' πολύ καλό σουτ του Χατζηλιάδη Γ. η μπάλα πήγε σύριζα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 36' ωραία σέντρα από τον Χατζηλιάδη Γ. στον Τσαπράζη Κ. που την τελευταία στιγμή απέναντι από το τέρμα δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά.

Στο 38' καλό σουτ του Τσαπράζη Κ. έδιωξε με τις γροθιές ο Μπαντής Β. Στο 39' ήρθε η ώρα του Αστέρα αφού ο Τσακίρης Κ. έκανε ένα καλό σουτ όμως μεγάλη απόκρουση έγινε από τον Καραποστόλη. Στο επόμενο λεπτό ο Πάσσιος Α. έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ, στο 45' ωραία στιγμή με το σουτ του Μπαντή Γ. έδιωξε σε κόρνερ ο Καραποστόλης.

Στο 56' ο Αγγλόπουλος Λ. έκανε ωραία πάσα στον Τσαπράζη Κ. και αυτός το σουτ και το 1-0. Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας υποχώρησε σε ταχύτητα και ανέβασαν στροφές τα Βούναινα. Έτσι στο 73' έκανε τη σέντρα ο Τσαπράζης Σ. η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, ο Γκαραγκούνης Ε. στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 76' το φάουλ εκτέλεσε ο Τσαπράζης Σ. την κεφαλιά πήρε ο Φαρμάκας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0. Και στο 78' καλό σουτ του Μπαντή Γ. από πλάγια η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης):  Καραποστόλης, Χατζηλιάδης Γ., Ακρίβος, Τσαπράζης Σ., Φαρμάκας, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Κουτής, Αγγλόπουλος Λ. (85' Μαρβατάϊ), Τσαπράζης Κ. (88' Μουτσανάς).

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β., Γκαραγκούνης Χ., Λάζος (63' Γκαραγκούνης Σ.), Καρακώστας, Γκαραγκούνης Β., Καρατζούνης, Πάσσιος Α., Τσακίρης Α., Γαλάνης, Πάσσιος Β., Μπαντής Γ.  

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας, Τσαπράζης.