Βαθμολογία

Μοιρασία στις Νέες Καρυές

Οι Νέες Καρυές 2012- Ολύμπικ φιλοξένησαν τους Αμπελόκηπους με το σκορ να ήταν 1-1. Η ισοφάρηση για τους γηπεδούχους ήρθε 4 λεπτά πριν το τέλος με τον Τσιρβούλη.                                                         

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο άστοχα τετ-α-τετ του Παιζή στην αρχή και τελικά προηγήθηκαν στο 20' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέιβιντ.                    

Στην επανάληψη μάλιστα είχαν δοκάρι στο 82 με την κεφαλιά του Σαγάνη. Στο 86' ο Καψελός θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και ο Τσιρβούλης θα ευστοχήσει στο πέναλτι για το 1-1. Σε αυτήν τη φάση ο Δούκας θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Στο 90' οι γηπεδούχοι πήγαν να "πάρουν" το ματς αλλά ο Τσιρβούλης θα πετύχει το δοκάρι. 

Ολύμπικ - Νέες Καρυές 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Ζουμπελούλης, Σέτζας, Περδίκης Ν., Καψαλός, Τσιουρής, Σπανός, Πράπας (46′ Πιστόλας), Μήλιος (70′ Μπάλλας), Τσιρβούλης, Μανώλης (80′ Γκαντούνας).

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Μπονόμι, Τσιόγκας, Δούκας, Καραούλης, Γούτος, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Ποτόσογλου, Παιζής (80′ Τριτάρης Αχ.), Ντέιβιτ (85′ Μπλάνας), Παλαμίδας (65′ Σαγάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Ακρίβος, Κομισόπουλος.

Βασίλης Παπαχατζής