Βαθμολογία

Καθάρισε ο Τσιουτσιούμης

Ο Όλυμπος Γόννων φιλοξένησε τον Παναγροτικό Νίκαιας και νίκησε με 2-1. Ο Τσιουτσιούμης ήταν ο πρωταγωνιστής με μια ασσίστ και ένα γκολ.                                                      

Στο 11' ο Τσαπλές θα εκμεταλλευτεί την σέντρα του Τσιουτσιούμη και με κεφαλιά θα κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες για να ισσοφαρήσουν ,ε το τετ-α-τετ του Χριστοδούλου και ένα σουτ του Ανδεόπουλου.                                                         

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκοραραν. Στο 60' ο Τσιουτσιούμης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 2-0. Ακολούθησαν δύο τετ-α-τετ του Κίτσιου άστοχα. Το μόνο που κατάφερε ο Πανγροτικός ήταν να μειώσε σε 2-1 στο 88' με τον Καραφέργια.                             

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Σερίφης, Κανταρίνος (61′ Τσιντζιλώνης), Τσιαπλές, Τσιτσιούμης (82′ Πραγκαφίλλης), Τσούγιας, Ζάρρας, Μαρκεγκάι, Κίτσιος, Μάντζιαρης Στ. (69′ Ντόι), Ριζούλης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Τίκας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Παπακώστας Αθ. (85′ Σταυρινάκης), Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλος, Παπακώστας Ηλ. (75′ Καραφέριας), Γκουζιώτης (60′ Ολομάνι), Χριστοδούλου, Χαλάτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τέγος Άγγ., Καραθάνος.

Βασίλης Παπαχατζής