Βαθμολογία

Εμφατική νίκη για το Συκούριο

Ο Κίσσαβος Συκουρίου φιλοξένησε και νίκησε τον Σ.Σ.Ραψάνης με σκορ 5-0. Τη νίκη την κλείδωσε απο το πρώτο κιόλλας ημίχρονο αφού το σκορ ήταν 3-0. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε μόλις στο 8ο λεπτό.

Στο 25' ο Πικούλης θα ανοίξει το σκορ. Στο 30 ο Σινάν θα σπρώξει την μπάλα στα δύχτια της ομάδας του για το 2-0. Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου θα γίνει από την σέντρα-σουτ του Κουκουτσέλου στο 35'.                                                                

Στην επανάληψη η Ραψάνη είχε δοκάρι σε σουτ του Φαρμάκα στο 57'. Όμως απο εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο Κόκκινος για τους γηπεδούχους. Πρώτα στο 60' θα κάνει το 4-0 και στο 70' με ωραία ατομική προσπάθεια θα κάνει το τελικό 5-0.                                  

Κίσσαβος Συκουρίου: Φαρμάκας, Αγγέλης, Πλιάγκας, Γουριώτης, Γκανάτσιος, Κουκούτσέλος, Κάτσας, Κόκκινος (80' Λανάρας), Πικούλης (75' Ζαϊρές), Ανδρόνης, Δεληγιάννης (60' Κυριάκος).          

Σ.Σ.Ρ. (Αλέκος Μπατσάρας): Καργιώτης, Τσούλκας, Σινάν, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Γ., Σινάνι Κ., Σινάνι Β., Μπούρας (60' Ιωαννίδης), Βασιλιάδης, Κυριάκος (60' Γκαραγκούνης Ντ.), Φαρμάκας (90' Δικόπουλος).        

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Καρκώστας, Μίχος.

Βασίλης Παπαχατζής