Βαθμολογία

Δίχως ντέρμπι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι από τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/1) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή εν μέσω διαφωνιών και χαβαλέ η… επεισοδιακή κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού, παρουσίας όλων των εκπροσώπων των οκτώ ομάδων της Σούπερ Λίγκας, που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη φάση.

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε λοιπόν ντέρμπι με τα ζευγάρια που προέκυψαν να είναι τα εξής: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ-Ηρακλής και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Οι αγώνες στα προημιτελικά είναι διπλοί με τους Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να είναι οι γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν 27 και 28 Ιανουαρίου. Από την άλλη, οι ρεβάνς θα γίνουν στις 3,4, 10 και 11 Φεβρουαρίου. Το αναλυτικό ωστόσο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Ακόμα κι αν η κληρωτίδα όμως δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι στους «8», το… σόου ήταν πριν τη διαδικασία της κλήρωσης. Αφορμή ήταν το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ από το βράδυ της Πέμπτης (14/1) ωστόσο η κλήρωση να γίνει από τους εκπροσώπους των ομάδων, που συμμετέχουν με την επίβλεψη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας.