Βαθμολογία

«Αποφάσισε να μείνει Ελλάδα ο Πουλίδο»

Μπορεί ο Άλαν Πουλίδο να φερόταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του ESPN, που υποστηρίζει ότι ο Μεξικανός απέρριψε τελικά τις προτάσεις των Κολοράντο Ράπιντς και άλλων ομάδων του MLS, αποφασίζοντας να προσπαθήσει να εδραιωθεί στην Ευρώπη.

Ο άσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στα Χανιά και μετά το ματς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κολοράντο ήταν ιδιαίτερα προχωρημένες, τελικά το… πήρε ο ίδιος πάνω του και αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Ο επιθετικός επιμένει στη θέση του να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο και να παλέψει για τη θέση του στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ομάδα, αν και προτεραιότητά του παραμένει να μείνει στην τωρινή του ομάδα», γράφεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το ESPN αναφέρει ότι κατάφερε να πείσει και τον Μάρκο Σίλβα, που όντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον μετά το ματς του Κυπέλλου. Άλλωστε, όπως σημειώνουν, με τη διαφαινόμενη φυγή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει και άλλον έναν επιθετικό. Μένει να δούμε αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί…