Βαθμολογία

Πουλίδο: «Υπάρχουν πάντα ανατροπές στο ποδόσφαιρο»

Ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο επιβλητικό 6-0 επί του ΑΟΧ που «σφράγισε» και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άλαν Πουλίδο θεωρείται… φευγάτος από το Λιμάνι, αλλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αρχικά, έχοντας ψηφιστεί ως MVP του ματς, σχολίασε: «Είναι για μία μένα μία πολύ σημαντική στιγμή. Ευτυχώς δόξα τον Θεό έβγαλα και ασίστ και έβαλα και γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα πήγε πολύ καλά».

Όσον αφορά το μέλλον του, ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει τίποτα, αλλά αυτό που θέλει είναι να παίζει: «Αυτό που κοιτάζω τώρα είναι τις πιθανότητές μου. Θέλω να παίζω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα διαρκώς. Υπάρχουν πάντα ανατροπές.

Μετά τον σημερινό αγώνα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ότι έπαιξα σήμερα. Θα αναλύσω τις επιλογές μου για την συνέχεια, γιατί θέλω να παίζω». Παράλληλα, δεσμεύτηκε να αγωνίζεται… ψυχωμένα σε όλα τα ματς, για όσο καιρό μείνει στον σύλλογο, εξηγώντας ότι θα μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα:

«Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι να παίζω με ψυχή σε όλους τους αγώνες. Η αλήθεια είναι πως θέλω να απολαύσω την βραδιά αυτή. Μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα δούμε.

Εγώ θέλω να παίζω το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο και να κάνω θυσίες για την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός. Για όλα όσα έχει κάνει για μένα, όμως θέλω να έχω τον χρόνο μου για να πάρω τις αποφάσεις μου».