Βαθμολογία

Νέα διαρκείας στην ΑΕΛ

Κυκλοφορούν οι κάρτες του β’ γύρου * Παράταση για την εξόφληση

Τον κόσμο της στο πλευρό της θέλει να έχει η ΑΕΛ στην προσπάθειά της να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Όπως ενημέρωσε την Πέμπτη (14/1), κυκλοφόρησαν τα νέα εισιτήρια διαρκείς του δεύτερου γύρου, που διατίθενται στο μισό της αρχικής τιμής, περιλαμβάνοντας και τα ματς με Ζάκυνθο και Αχαρναϊκό που απομένουν για τον α’ γύρο. Παράλληλα, δόθηκε παράταση και για την εξόφληση των διαρκείας για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα. Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η εξόφληση των εισιτηρίων διαρκείας όσων δεν τακτοποίησαν ακόμη την οφειλή τους μέχρι και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο τέλος του Ιανουαρίου.

Επίσης από σήμερα διατίθενται νέα εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου όπου οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν στο μισό της αρχικής τιμής κι έτσι να παρακολουθήσουν δύο επιπλέον αγώνες Α' γύρου με Ζάκυνθο και Αχαρναϊκό στο AEL FC ARENA.

Και οι δύο διαδικασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιανουαρίου. Για τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες με Ζάκυνθο και Αχαρναϊκό ισχύουν οι κάρτες πρώτου γύρου, ενώ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Παναιγιάλειο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο με τη νέα κάρτα Β' γύρου.

Όλοι οι κάτοχοι θα κληθούν να παραλλάβουν τις νέες κάρτες μόνο μετά από ειδική ανακοίνωση που θα γίνει στα ΜΜΕ αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους.