Βαθμολογία

Πικρή γεύση για την ΑΕΛ...

Πικρή γεύση μένει στην ΑΕΛ από τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν της άξιζαν οι δύο ήττες και με τόσο μεγάλο σκορ. Τόσο το 3-0 στο πρώτο ματς στη Λάρισα, όσο και αυτό της Τετάρτης (13/1) στην Τρίπολη δεν ήταν σύμφωνα με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να κάνει πιο εύκολα τις ευκαιρίες του γκολ, ενώ η ΑΕΛ δεν εκμεταλλεύθηκε καμία από τις αρκετές που δημιούργησε και στις δύο έδρες.

Στο 28ο λεπτό το σκορ έφτασε στο 2-0 με τα γκολ των Στανισάβλιεβιτς (13') και Χαμντανί (28'). Το τελικό 3-0 έγραψε στο 85ο λεπτό ο Μάσα με λόμπα. Η ΑΕΛ έδειξε πως είχε ξεγραμμένο το ματς, αφού ο τεχνικός της, Ράτκο Ντόστανιτς έκανε διαχείριση του υλικού και άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές στη Λάρισα για να είναι έτοιμοι για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78' Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57' Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (69' Γκρόσιος).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61' Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73' Καπός), Μπουντόπουλος (61' Χοτζάλι), Ροβίθης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Διπλάρης (Καρδίτσας).