Βαθμολογία

Δέλλας: «Δείξαμε χαρακτήρα, υπάρχει μεγάλη κούραση»

Ανακουφισμένος μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης (2-1) της Τρίτης (12/1) με τον Πλατανιά για το κύπελλο. Ο τεχνικός του Ατρόμητου πάντως, δεν «έσκασε» ούτε ένα χαμόγελο, καθώς όπως είπε ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο χρειάζεται την κατάλληλη διαχείριση.

Στην εισαγωγή του ο «Κολοσσός» επεσήμανε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δείξανε χαρακτήρα και γύρισαν ένα ματς που στράβωσε στο πρώτο μέρος από ένας λάθος μας. Ο Πλατανιάς μας έβαλε δύσκολα, αλλά το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε, δεν πανικοβληθήκαμε και πετύχαμε το 1-1.

Κυνηγήσαμε το 2-1 στο δεύτερο μέρος, ήμασταν κυρίαρχοι και έστω και στο τέλος βάλαμε το γκολ και πήραμε την πρόκριση που την θέλαμε πάρα πολύ. Η κούραση ορισμένων παικτών είναι πολύ μεγάλη από τα συνεχόμενα ματς. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για μας. Θα πρέπει να τον διαχειριστούμε χωρίς προβλήματα και με επιτυχίες. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Ατρόμητου, ο Δέλλας τόνισε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε νευρικότητα, χάσαμε μπάλες εύκολα και έτσι δεχθήκαμε το γκολ. Δεν πλησιάζει καν αυτό που έχω στο μυαλό μου για τον Ατρόμητο, με αυτό που παίζει η ομάδα τώρα».