Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» στην Κομοτηνή! (Video)

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Κομοτηνή η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, όπου και κέρδισε εκτός έδρας την Ροδόπη '87 με σκορ 1 - 0, χάρη στο τέρμα της Φαίδρας Λόγου.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου εμφανίστηκε όπως έπρεπε στο χθεσινό παιχνίδι, παρουσίασε ένα αξιοπρεπές σύνολο στην εκτός έδρας αναμέτρηση και στο τέλος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη όπου έφερε την ΑΕΛ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Μαγνησιακό έχοντας από δέκα βαθμούς.
Η αποστολή της ΑΕΛ βρέθηκε στη πόλη της Κομοτηνής από το Σάββατο και κατέλυσε στις άψογες εγκαταστάσεις του «Anatolia Hotels». Να σημειωθεί πως, η φιλοξενία ήταν άψογη από τους ανθρώπους της Κομοτηνής.

Οι «βυσσινί» που μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και επέβαλαν τον ρυθμό τους, είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες με τις Μπούμπα, Λόγου, Χριστοφορίδη, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τις Τσούκα και Γαγάρα. Τελικά, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 38ο λεπτό η Λόγου μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και με τον τρόπο αυτό η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζει να είναι η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Αγγέλου, Κούκου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Μπούμπα, Λόγου, Χριστοφορίδη.
Αλλαγές: Τσούκα, Βοϊκλή, Πούλιου. Ενώ στον πάγκο των «βυσσινί» ήταν οι: Βλασιάδου, Τσία, Λιάγγα και Σακελλάρη.

">http://

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τις Βασίλισσες Θράκης, πάλι εκτός έδρας, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου, ενώ αυτό το Σάββατο παιχνίδι έχουν και τα κοριτσάκια της Ακαδημίας με την Ανθούπολη στο Athletic Hall.