Βαθμολογία

Απόφαση σχετικά με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ

Με ομόφωνη απόφαση των εξουσιοδοτημένων μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου Ανδρέα - Ά Αντιπροέδρου, κ. Κιούση Παναγιώτη - Β´ Αντιπροέδρου και κ. Μάρκου Σωτήρη - Διευθύνοντος Συμβούλου επεβλήθη στον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ η προβλεπόμενη από τον εσωτερικό κανονισμό ποινή των 1.000€ και η ατομική προπόνηση υπό των βοηθών προπονητών του κ. Ντόστανιτς κ.κ. Κατσάρα και Ζιάγκα.

Στους δύο προπονητές ο κ. Ντόστανιτς έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεως του Ναγιάρ με σκοπό την απώλεια βάρους, όσο και την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ώστε να ερθει στο επίπεδο των υπόλοιπων παικτών και να μην καθυστερεί εξαιτίας του η υπόλοιπη προπόνηση.

Σε περίπτωση κατά την οποίαν ο Ναγιάρ συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά και αγνοεί τις υποδείξεις του προπονητικού τιμ θα κληθεί σε νέα απολογία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ενημερώσει για τη συμπεριφορά του Ναγιάρ τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη και λόγω του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καταπληκτικό βιογραφικό (εθνικές ομάδες Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς, ισπανική Ουέλβα, απολαβές άνω του ενός εκατομυρίου ευρώ το χρόνο, καλύτερος παίκτης της Κέρκυρας στη Super League την προηγούμενη σεζόν) η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, με την προϋπόθεση όμως την απόλυτη υπακοή στις υποδείξεις του πρώτου προπονητή μας κ. Ντόστανιτς, των βοηθών προπονητών κ.κ. Κατσάρα και Ζιάγκα, καθώς και του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Μαντζώκα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να βοηθήσει πραγματικά την ΠΑΕ ΑΕΛ με την αγωνιστική του συμπεριφορά, η οποία να αντικατοπτρίζει το πολύ ακριβό συμβόλαιο που έχει και το οποίο μαζί με του Μπόγιοβιτς είναι το πιο ακριβό φέτος στην ΠΑΕ ΑΕΛ.