Βαθμολογία

Μάντζιος: «Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια»

Με 3-1 έχασε στο Καραϊσκάκη ο Λεβαδειακός από τον Ολυμπιακό και ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι γλίτωσε από συντριβή η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός, λοιπόν, ανέφερε ότι oι «πράσινοι» έκαναν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους, ενώ τους χαρακτήρισε πολύ σοφτ, από τη στιγμή κιόλας που οι ποδοσφαιριστές του έκαναν μόλις 4 φάουλ σε 90 λεπτά.

«Νομίζω για το παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τύχαμε σε έναν καταιγιστικό Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Μπορεί για εμάς να υπάρχει μία μικρή δικαιολογία, οι απουσίες. Για εμάς οποιαδήποτε απουσία είναι πολύ σημαντική. Αλλά αυτό δεν δικαιλογεί την εικόνα μας σήμερα.

Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια, δεν αντεπεξήλθαμε στην πίεση. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Το αφήνουμε πίσω αυτό το ματς, γιατί έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε αυτό το δεκαπενθήμερο.

Ήμασταν πολύ σοφτ ως ομάδα. Για αυτό είπα ότι κάναμε πολλά λάθη, τα οποία έφεραν και τα γκολ του Ολυμπιακού. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ από κλασικές ευκαιρίες. Κάναμε κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και δίκαια χάσαμε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε», ανέφερε ο Μάντζιος. Ενώ απαντώντας για το αν κρατά κάτι από αυτό το παιχνίδι, είπε αφοπλιστικά: «Τίποτα. Δεν κρατάω τίποτα από το σημερινό ματς».