Βαθμολογία

Πολλές φάσεις, από έναν βαθμό στη Νίκαια

Ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νίκαιας ανάμεσα στον Παναγροτικό και τα Βούναινα (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φάσεις ήταν πολλές, δύο γκολ σημειώθηκαν. Με το σφύριγμα της έναρξης έκανε το σουτ από το κέντρο ο Χατζηλιάδης Σ. με υπερένταση ο Σαρακατσάνης σε κόρνερ.

Στο 9' ο Χριστοδούλου για τη Νίκαια έκανε το σουτ έδιωξε ο Τσαπράζης Σ. πάνω στη γραμμή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηλιάδης Σ. έκανε το σουτ στην επαναφορά ο Φαρμάκας είχε δοκάρι έδιωξε ο Σαρακατσάνης προσωρινά και ο Παπακώστας οριστικά έλυσε την πολιορκία.
Στο 13' η Νίκαια προηγήθηκε με τον Ηλία Χριστοδούλου και στο 34' τα Βούναινα έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Μερτζανίδης Η. έκανε την πάσα και ο Τσανάς αφού πέρασε τον αμυντικό με το αριστερό έκανε το 1-1.

Στο 43' φάουλ του Τσαπράζη Σ. με υπερένταση ο Σαρακατσάνης σε κόρνερ. Στο 45' ο Τριανταφυλλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία. Στο 50' ωραία κεφαλιά από τον Πανδρεμένο η μπάλα πάνω από την εστία. Στην επανάλληψη μπήκε δυνατά η Νίκαια όμως ο τερματοφύλακας από τα Βούναινα στο 68' έκανε τριπλή απόκρουση στα σουτ των Πανδρεμένου, Γεωργόπουλου και Ανδρεόπουλου. Στο 70' όμορφη συνδιάστηκαν οι Τσανάς και Χατζηλιάδης Σ. με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία αφού βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ.

Στο 71' ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ έδιωξε με τα πόδια ο Καραποστόλης την μπάλα πήρε ο Τριανταφυλλόπουλος και την έστειλε πάνω από την εστία. Στο 77' καλοχτυπημένο φάουλ από τον Τσαπράζη Σ. με τις γροθιές έδιωξε ο Σαρακατσάνης. Στο 84' ο Χατζηλιάδης Σ. έστειλε την κεφαλιά πάνω από την εστία και στο 88' ο Καραποστόλης είπε πάλι όχι στο σουτ του Τριανταφυλλόπουλου. Στο 89' ο Χατζηλιάδης Σ. δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Τίκας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλος (78' Ολομάνι), Παπακώστας Α., Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Παπακώστας Η. (66' Χαλάτσης).

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Χατζηλιάδης Γ., Ακρίβος, Φαρμάκας, Τσαπράζης Σ., Μερτζανίδης Η., Χριστοδούλου (83' Μουτσανάς), Τσανάς, Κουτής (76' Αγγλόπουλος Λ.), Τσαπράζης Κ. (78' Γεωργούλας), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γκάγκας, Γκανάτσιου.