Βαθμολογία

Ροβίθης: «Σημαντικό διπλό για την συνέχεια»

Aναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μανώλης Ροβίθης, στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά ο Μανώλης Ροβίθης:  «Εύχομαι να έχουμε πια επιτυχημένη χρόνια και να επιτευχθούν οι στόχοι που θα έχουν οι δύο ομάδες. Πιστεύω πατήσαμε καλά στο γήπεδο, ειδικά στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε την πρωτοβουλία αλλά και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε παρ όλα αυτά δεν τα καταφέραμε και μπήκαμε στο ημίχρονο με ένα 0-0, ο Πανσερραϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα ειδικά στο γήπεδο της. Ευτυχίσαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε το βάθος που έχουμε σαν ομάδα και οι αλλαγές δώσανε τη λύση για πάρουμε το διπλό, ένα πολύ σημαντικό διπλό για την συνέχεια και την κατάκτηση του τίτλου».

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο»

Αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Ανδρέας Ανδρέου στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Ανδρέας Ανδρέου: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα της ΑΕΛ είναι μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στο πρωτάθλημα και ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α' Εθνική, εμείς μπήκαμε δυνατά προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα κόντρα στον Παναιγιάλειο. Εκ μέρους όλης της ομάδας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για αυτούς, τους ευχαριστούμε για την στήριξη και ελπίζουμε να τους ανταμείψουμε με την απόδοση και τα αποτελέσματα».