Βαθμολογία

Με την υπογραφή του Μπόγιοβιτς

Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 0-2 επί του Πανσερραϊκού και έδειξε πως δεν θέλει να αφήσει περιθώρια για αμφισβήτηση. Η ομάδα της AEΛ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να νικήσει την άμυνα των γηπεδούχων, στο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Football League. Με μοχλούς ανάπτυξης τους Κουτσιανικούλη και Ουρτάδο, η ομάδα του κάμπου έφτανε μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής του Μέλκα, αλλά δεν είχε τις επιθυμητές τελικές προσπάθειες.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που μπήκε ο Μπόγιοβιτς στην αναμέτρηση και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα μετά από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Ουρτάδο στο 72ο λεπτό. Πριν ακόμη συνέλθει και αναζητήσει την ισοφάριση ο Πανσερραϊκός, με μια ακόμη κάθετη μπαλιά, αυτή τη φορά από τον Κρητικό, ο Μπόγιβιτς πρόλαβε την έξοδο του Μέλκα στο 78ο λεπτό και έγραψε το τελικό 2-0. Στο 4ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε (89' Ανδρέου), Τσιμίκας, Ατματσίδης (82' Πόποβιτς), Ρούτσης (83' Αγγελούδης), Φουρτάδο, Μπεριάν.

ΑΕΛ (Ρ.ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος (71' Μπόγιοβιτς), Μαρουκάκης (76' Λαμπρόπουλος), Ροβίθης (68' Κρητικός), Κουτσιανικούλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).