Βαθμολογία

Σίλβα: «Σεβαστήκαμε τη δουλειά μας»

Από το πρώτο ματς τελείωσε την υπόθεση της πρόκρισης στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον ΑΟΧ. Οι Πειραιώτες έκαμψαν την αντίσταση των Χανιωτών με 4-1 κι επιβεβαίωσαν τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη σοβαρότητα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι σημαντικό που κάποιοι νεαροί πήραν την ευκαιρία τους.

Αναλυτικά: «Σήμερα πετύχαμε μία δίκαιη νίκη, απόλυτα δίκαιη. Κάναμε τη δουλειά μας. Κάναμε αυτό που ήταν υποχρέωσή μας. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό τον αντίπαλο και σεβαστήκαμε τη διοργάνωση, τους φιλάθλους μας, αλλά κυρίως τη δουλειά μας. Έπρεπε λοιπόν να έρθουμε εδώ και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι προφανώς και σε μία φάση από στημένη μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να προσέχουμε, διότι όταν μελετήσαμε τον αντίπαλο ξέραμε πως έχει παίκτες που θα ήταν επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις.

Έτσι, λοιπόν, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από δικές μας απροσεξίες και δικά μας λάθη. Όμως, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ και έτσι πετύχαμε την απόλυτη επικράτηση στον αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες νέους οι οποίοι είχανε καιρό να αγωνιστούν. Πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς αυτό. Όμως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι πήραμε τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση».