Βαθμολογία

Στροφή στο πρωτάθλημα για την ΑΕΛ

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΛ. Το τελικό αποτέλεσμα (0-3) σίγουρα στεναχώρησε άπαντες, παρόλα αυτά διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες θέλουν να το αφήσουν το ματς αυτό πίσω και να δούνε την επόμενη μέρα. Σίγουρα συζήτησαν για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες ώστε να μην ξαναγίνουν τα όποια λάθη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς έχει στο μυαλό του το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (9/1) και ώρα 18:00 κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά όλοι στην ΑΕΛ πιστεύουν πως με καθαρό μυαλό μπορούν να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο στο δρόμο προς την Σούπερ Λίγκα. Η προετοιμασία της ΑΕΛ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Ο 36χρονος ρέφερι, Απόστολος Σημαιάκης, από το Σύνδεσμο Χαλκιδικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Κελάζογλου επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Γιώργος Χριστάκογλου, επίσης από την Ένωση Χαλκιδικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την Ένωση Δράμας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Κωνσταντάρας από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.